25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΥ!! ΜΕ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Στις 27/5/1997 κατέβηκα τις σκάλες , της Δ.Ο.Υ  Ν. Σμύρνης (τότε υπήρχε ), έχοντας ανά χείρας το χαρτί της έναρξης, αφού είχε προηγηθεί, μια όχι και τόσο σύντομη βόλτα από το Υπουργείο Γεωργίας, επιμελητήριο, ΤΕΒΕ, ΚΒΣ, μητρώο, κλπ . Άλλες εποχές. Οι υπηρεσίες αυτές έχουν καταργηθεί ή μετονομαστεί. Η Ελλάδα ήταν στη δραχμή, τα επιτόκια πολλαπλάσια των σημερινών, η τότε ΕΟΚ, αναζητούσε το βηματισμό της και οι εστιάτορες και ξενοδόχοι της εποχής, άνοιγαν το ένα «μαγαζί» πίσω από το άλλο, για να φτάσουμε στη φρενίτιδα του  2004 και με πολλά σκαμπανεβάσματα στο σημερινό τοπίο της HORECA .

Ξεκίνησα χωρίς προσωπικό, πελατολόγιο, κεφάλαιο, αλλά με άφθονη άγνοια κινδύνου, νεανική ορμή και όραμα .

Όραμα για να δημιουργήσω μια επιχείρηση που να συνδυάζει το αξιόπιστο Pest Control, με τη διασφάλιση της Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων, έννοιες παρεξηγημένες την εποχή εκείνη, με την παραζάλη της, στρεβλής και εύθραυστης  όπως αποδείχθηκε αργότερα, ανάπτυξης να σκιάζει τα πάντα.

Εποχές γεμάτες προκλήσεις, σε ένα κόσμο που άλλαζαν τα πάντα με ασύλληπτες ταχύτητες, αλλά και πολλές δυσκολίες. Η γνώση, η τεχνολογία πάνω στο Pest Control, σε εμβρυακό στάδιο, το internet επίσης. Αναγκάστηκα να αγοράσω κάποια βιβλία από τις ΗΠΑ.

Μετά από 25 χρόνια σκληρής εργασίας, πολλαπλασιαστήκαμε αριθμητικά, αποκτήσαμε πελατολόγιο, πιστοποιηθήκαμε με τα πιο αυστηρά πρότυπα ποιότητας, κάναμε άλλοτε σωστές και άλλοτε λανθασμένες επιλογές, αλλά είμαστε ακόμα εδώ και συνεχίζουμε .

Εγώ προσωπικά, μέσα από  τη συμμετοχή μου στο ΣΕΑΜΕ ( Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Απεντομώσεων, Μυοκτονιών Ελλάδος ), σε συνεργασία με όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και τους αρμόδιους διοικητικούς και επιστημονικούς φορείς, προσπαθούμε να διασφαλίσουμε τη δημόσια υγεία και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων μας.

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους πελάτες και συνεργάτες της επιχείρησης και να τους διαβεβαιώσω, ότι παραμένουμε πιστοί στο τρίπτυχο: πελατοκεντρικός  προσανατολισμός – διαρκής εκπαίδευση και επιμόρφωση του προσωπικού – παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Δημήτρης Αντωνιάδης

Γεωπόνος – Επιστήμονας Τροφίμων – Ιδρυτής της ΕΜΥ.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close