Συμμετοχή της εταιρείας Ε&ΜΥ στην έκθεση “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo 2021”

Η συμβίωση των ανθρώπων με τον κορωνοϊό, αναμφισβήτητα μπορεί να χαρακτηριστεί ως πρωτόγνωρη. Έτσι πρωτόγνωρα ένιωσε και η ομάδα της εταιρείας μας, Ε&ΜΥ, όταν αποφάσισε να συμμετάσχει, ως εκθέτης, στην έκθεση  ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS – CARGO TRUCK & VAN EXPO 2021. 

Παρά την αρχική αμφιβολία, αν θα πραγματοποιηθεί η έκθεση λόγω της υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού, αποφασίσαμε να ρισκάρουμε και να εμπιστευτούμε τόσο τους διοργανωτές της έκθεσης, όσο και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν θεσπιστεί και εφαρμοστεί. Το ρίσκο χαρακτηρίζεται πετυχημένο, καθώς μας δόθηκε η δυνατότητα να δούμε από κοντά συνεργάτες μας αλλά και να γνωρίσουμε νέους συνεργάτες, με όρεξη να αναβαθμίσουν τις επιχειρήσεις τους, δίνοντας έμφαση στο δίκτυο μεταφοράς αλλά και στην αποτελεσματικότερη εφαρμογή υγειονομικών πρακτικών.

Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές της O.MIND CREATIVES για την έκθεση ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS – CARGO TRUCK & VAN EXPO 2021 και την ομαλή διεξαγωγή αυτής. Τέλος ευχαριστούμε τους επισκέπτες που πέρασαν από το περίπτερο και τους διαβεβαιώνουμε, ότι η Ε&ΜΥ θα τους εξυπηρετήσει με τον αποτελεσματικότερο τρόπο, όπως άλλωστε κάνει από το 1997 που ιδρύθηκε.

Similar Posts